Algemene voorwaarden

Als autobedrijf en officieel merkdealer van de merken Peugeot, Citroën en Hyundai zijn wij aangesloten bij de BOVAG brancheorganisatie. Zij hebben als onafhankelijk orgaan algemene voorwaarden opgesteld. Op al onze transacties zijn dan ook de BOVAG voorwaarden van toepassing. De BOVAG voorwaarden voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt zijn hieronder te downloaden.

De BOVAG voorwaarden zijn tot stand gekomen in april 1997 in overleg met de Consumentenbond en de ANWB in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 oktober 1997. Zij zijn per 13 februari 2002 aangepast. BOVAG zal deze Algemene Voorwaarden niet wijzigen dan nadat daarover overleg is gepleegd met genoemde organisaties.  Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter is Visscher Autogroep niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen op de website van Visscher Autogroep zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via Visscher Autogroep aangeboden aanbiedingen.

Alle genoemde private lease bedragen zijn vanaf prijzen, exclusief metaallak, 48 maanden/10.000 kilometer per jaar. Prijsaanpassingen van de leasemaatschappijen kunnen voorkomen. Vraag uw verkoopadviseur naar het maandbedrag van uw gewenste auto, kilometrages en looptijd.